FIFA 18

FIFA 18 Ultimate Team Features

FIFA 18
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

FIFA 18 Ultimate Team bevat naast de FUT ICONS Stories nog meer nieuwe features. Met Objectives en nieuwe Squad Building Challenges mogelijkheden zal je in FIFA 18 meer manieren hebben om aan verschillende items te komen voor je club. Champions Channel geeft het bekijken van de beste FUT Champions wedstrijden veel meer mogelijkheden. Voor offline-spelers worden Squad Battles geïntroduceerd.

Objectives

Met de toevoeging van objectives krijg je in FIFA 18 meer manieren om rewards te verdienen. Er zijn gevarieerde opdrachten, zowel op het gebied van squad management als uitdagingen tijdens wedstrijden. De makkelijke uitdagingen zullen terugkomen in dagelijkse objectives, terwijl er meer uitdaging, en betere rewards zijn te verdienen is, in weekly objectives.

Squad Building Challenges (SBCs)

Na een introductie in FIFA 17 keren de Squad Building Challenges vanzelfsprekend terug in FIFA 18. Met nog meer verschillende criteria maakt EA Sports de SBCs nog dynamischer in FUT 18. Hieronder vallen bijvoorbeeld gecombineerde spelersbeoordelingen. Net als in FIFA 17 zullen er Challenges zijn voor zowel spelers, competities als speciale beoordelingen.

Champions Channel

FUT Champions wordt in FIFA 18 nog interessanter om te kijken door Champions Channel, waarmee je volledige wedstrijden kan bekijken van de beste FUT-spelers. Je hebt hierbij zelf de controle over welke hoogtepunten van de wedstrijd je wilt zien en met welke cameraposities.

Squad Battles

Is online FUT Champions spelen niks voor jou? Met Squad Battles kan je de wekelijkse offline strijd aangaan tegen teams van verschillende FUT spelers. Dit kunnen zowel contentcreators van YouTube of Twitch zijn, maar ook profvoetballers, beroemdheden en pro FIFA-spelers. Bij het spelen van deze wedstrijden verdien je punten, waarmee je kan stijgen op de leaderbords. Uiteindelijk levert je leaderbord-rank je weer goede rewards op.

Meer in FIFA 18

FUT 18 Team of the Week – Week 42

Jordi15 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 41

Jordi8 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 40

Jordi1 augustus 2018