FIFA 18

FIFA 18 speelbaar op EA Play

FIFA 18
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

De maand juni staat voor de games industrie voornamelijk in het teken van de E3 conventie. Elk jaar worden hier nieuwe titels bekend gemaakt, en dit jaar kan het publiek hier ook voor het eerst deze titels bewonderen. Electronic Arts heeft al eerder laten weten dat ze voorafgaand aan de E3 een eigen evenement zullen houden, namelijk EA Play. Op dit evenement zijn een aantal van de nieuwe EA titels al vroegtijdig te spelen, zoals de nieuwe Star Wars Battlefront, Need for Speed en dus ook FIFA 18.

Welke versie van de game er op het evenement te spelen is, is nog niet bekend. Eerder dit jaar bevestigde Andrew Wilson (CEO van EA) dat The Journey een vervolg zou gaan krijgen in FIFA 18. Of we deze spelmodus dus ook te zien krijgen in juni is ook nog niet bekend.

EA Play vindt van 10 tot 12 juni plaats in Los Angeles, Amerika. Meer informatie over het evenement en tickets is te vinden op deze website.

Meer in FIFA 18

FUT 18 Team of the Week – Week 42

Jordi15 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 41

Jordi8 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 40

Jordi1 augustus 2018