FIFA 18

FIFA 18 Reveal Trailer

FIFA 18
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Ongeveer drieënhalve maand voordat FIFA 18 verschijnt heeft EA Sports vandaag de eerste beelden van de game vrijgegeven. In een korte trailer krijgen we een korte indruk wat de nieuwste game uit de FIFA-serie ons gaat brengen. We zien de nieuwe coverstar Cristiano Ronaldo met enkele passeracties en natuurlijk zijn kenmerkende manier van juichen.

“De beste speler ter wereld is de drijvende kracht geweest achter het feit dat we op het veld de grootste stap voorwaarts hebben kunnen maken in de geschiedenis van de game,” aldus Aaron McHardy, Senior Producer van EA Sports. “We zijn heel erg blij dat we met Cristiano hebben kunnen samenwerken. Door met hem te werken hebben we veel geleerd over zijn unieke speelstijl en wat hem nu zo bijzonder maakt. Zijn passie, energie en wereldwijde fanbase maken hem de perfecte ambassadeur voor FIFA 18.”

Aankomend weekend zal op de EA Play persconferentie meer bekend gemaakt worden over FIFA 18. Via FIFA Benelux kan je de livestream volgen, het exacte tijdstip en hoe je dit kan doen zal je snel op onze site zien.

Meer in FIFA 18

FUT 18 Team of the Week – Week 42

Jordi15 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 41

Jordi8 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 40

Jordi1 augustus 2018