FIFA 18

FIFA 18 naar de Nintendo Switch

FIFA 18
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Afgelopen weken werd al bekend gemaakt dat FIFA 18 naar zowel de oude als nieuwe generatie consoles, plus de pc zou komen. Tijdens het EA Play event gisteravond werd ook aangekondigd dat de populaire voetbalgame naar de Nintendo Switch zal komen. Deze versie van de game zal de meest populaire speltypen uit de originele game bevatten; Ultimate Team, Carrière, Aftrap en Lokale seizoenen. In FIFA Ultimate team zullen alle oorspronkelijke onderdelen terug te vinden zijn, inclusief nog een aantal aan te kondigen vernieuwingen.

Om goed gebruik te maken van de unieke draagbaarheid van het systeem, heeft EA verschillende bedieningsopties ontwikkeld. Zo is het spel met zowel beide Joy Cons, één Joy Con en de Pro Controller te spelen. Met deze unieke bediening kunnen de spelers onder andere aan de slag met Lokale Seizoenen op verschillende Nintendo Switch systemen.

FIFA 18 op Nintendo Switch is de beste FIFA die je overal mee naartoe kunt nemen en altijd en met iedereen kunt spelen,” zei de producer van de game, Andrei Lăzărescu. “We leveren de meeslepende en authentieke ervaring die fans verwachten van FIFA, terwijl we nieuwe manieren introduceren om zowel thuis als onderweg op de Nintendo Switch te spelen.”

Meer in FIFA 18

FUT 18 Team of the Week – Week 42

Jordi15 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 41

Jordi8 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 40

Jordi1 augustus 2018