FIFA 18

EA kondigt gratis WK-uitbreiding aan voor FIFA 18

FIFA 18
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

De langverwachte WK-uitbreiding voor FIFA 18 is vandaag aangekondigd door EA Sports. In aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal in Rusland van aankomende zomer kan jij vanaf 29 mei aan de slag met de uitbreiding. Alle 32 landen die aan het toernooi deelnemen zitten in de game, waaronder natuurlijk het nationale team van België, de Rode Duivels. Vanzelfsprekend is er een speciale toernooi modus voor het WK, waarin je jouw land van de groepsfase naar de finale in Moskou moet loodsen. Daarnaast beschikt de uitbreiding over alle twaalf Russische stadions waar wedstrijden gaan plaatsvinden op het mondiale toernooi.

Uiteraard heeft EA Sports ook aan de Ultimate Team modus gedacht, welke ook uitgebreid wordt met speciale WK-content. Zo zal er een speciaal chemistry systeem actief zijn, waarbij spelers uit hetzelfde land een sterk link hebben en spelers uit hetzelfde contitent een zwakke link. Ook zullen er speciale pakketjes worden vrijgegeven om de WK-spelers te bemachtigen. Voor elk pakketje dat je in de normale Ultimate Team modus koopt krijg je een pakketje voor de WK-uitbreiding van FUT.

De gratis uitbreiding is vanaf 29 mei te downloaden op de PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Meer in FIFA 18

FUT 18 Team of the Week – Week 42

Jordi15 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 41

Jordi8 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 40

Jordi1 augustus 2018