FIFA 18

EA introduceert FUT ICONS Stories voor FUT 18

FIFA 18
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Niet één, maar drie verschillende versies voor de allerbeste spelers uit de voetbalhistorie. Dat is waar FUT ICONS Stories om draait in FIFA 18 Ultimate Team. Uit de glorieuze carrières worden drie FUT-kaarten gemaakt, met elk een verschillende rating én ingame face. Zo zien we onder andere de Braziliaan Ronaldinho verschijnen met de verschillende ratings van 91 (2002), 94 (2004) en 89 (2010). Nadat we eerder al het nieuws kregen dat de FUT ICONS naar zowel Xbox One als PlayStation 4 en PC komen, is dit dus de tweede grote aankondiging van EA voor de ICONS.

Deze FUT ICONS kunnen op verschillende manieren verkregen worden. De twee basis versies van een speler zijn te verkrijgen in de verschillende packs. De zogeheten ‘prime’ versie van de speler kan alleen op een speciale manier verkregen worden. Elke donderdag is er een ‘Throwback Thursday’ waarop er nieuwe squadbuilding challenges, of packs zijn, waarin deze speciale kaarten te vinden zijn.

Naast de FUT ICONS die in de bovenstaande video te zijn, zijn er nog een groot aantal andere ICONS bekend gemaakt. Zo zijn onder andere Ruud Gullit, Roberto Carlos en Del Piero terug te vinden als FUT ICONS. In de onderstaande lijst zijn de huidig bekende spelers te vinden die een FUT ICONS kaart hebben. Tevens is er een trailer vrijgegeven waarin de deze spelers terugblikken op de mooie moment in hun carrière.

Meer in FIFA 18

FUT 18 Team of the Week – Week 42

Jordi15 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 41

Jordi8 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 40

Jordi1 augustus 2018