FIFA 18

Update: “Commentator Modus in FIFA 18”

FIFA 18
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

De geruchtenmolen rond FIFA 18 lijkt een beetje op gang te komen en vandaag hebben we een heet nieuw gerucht. In FIFA 18 wordt het volgens de geruchten mogelijk om zelf in de rol van commentator te kruipen. Met de zogeheten Commentator Modus kan je aanpassingen doen in de regels die normaal gesproken door onder andere Evert ten Napel en Youri Mulder worden ingesproken. Door een microfoon aan te sluiten op je PC, PlayStation 4 of Xbox One kan jij namen van spelers of zinnen over het spelverloop inspreken. Je kunt hierbij kiezen om een bestaande speler te bewerken of één van de vele events, zoals het fluiten van de scheidsrechter voor penalty, te voorzien van je eigen commentaar. Jouw stem zal dan worden gecombineerd met die van de commentator uit de game.

De functionaliteit om het commentaar  van spelers te veranderen is niet helemaal nieuw overigens, want in FIFA 1999 kon je, door het aanpassen van de speciale configuratie, ook al doen bij het bewerken van spelers.

Het bewerken van spelers zag er nog zo uit in FIFA 1999.

Update: In de afgelopen dagen hebben veel FIFA-fans dit artikel gelezen, maar helaas moeten we jullie bekennen dat we niet helemaal eerlijk zijn geweest.
Dat er een Commentator Modus in FIFA 18 zou zitten is een 1-april grap van FIFA Benelux. De geruchten zijn verzonnen en ook in FIFA 1999 was het niet mogelijk om commentaar in te spreken.

Meer in FIFA 18

FUT 18 Team of the Week – Week 42

Jordi15 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 41

Jordi8 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 40

Jordi1 augustus 2018