FIFA 17

[GC16] Veranderingen FIFA 17 Pro Clubs

FIFA 17
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

In navolging op de veranderingen van de Carrière Modus van FIFA 17 zijn nu ook de veranderingen aan Pro Clubs bekend. Jarenlang stond de gamemode stil in de ontwikkeling, omdat EA er weinig aandacht aan besteedde, tot nu. Op de Playstation 4, Xbox One en PC kan je nu genieten van een nieuw systeem waarin je spelers beter worden en kan je zelf logo’s en tenue’s maken.

Beter worden van spelers

Waar je speler voorheen beter werd door verdiensten te halen, zal dat in FIFA 17 gebaseerd zijn op de wedstrijdbeoordeling die je krijgt. Dit zorgt ervoor dat je minder om het individuele aspect moet denken en daardoor teamwork beloont wordt. Je positie op het veld zorgt ervoor dat je in bepaalde aspecten sneller zal groeien dan anderen. Bijvoorbeeld: Een spits zal sneller verbeteren in schieten dan een middenvelder of verdediger. Met verschillende grafiekjes word je op de hoogte gehouden van de progressie die je speler doormaakt. Als aanvulling daarop kan je zogeheten Skill Points verdienen, welke je kan uitgeven aan specifieke vaardigheden. Zo kan je ervoor kiezen dat je speler fysiek sterker wordt, beter van afstand kan schieten of wellicht iets sneller zal zijn in sprintduels. Uiteraard kan je deze punten maar één keer uitgeven, dus is het belangrijk dat je hier een goede keuze in maakt.

 

Personaliseren van je team

Voorheen koos je in Pro Clubs een team, waarvan je vervolgens de tenue’s en het logo kon gebruiken. In FIFA 17 krijg je veel meer vrijheid om je eigen teamkleuren en logo samen te stellen. Met behulp van 24 templates kan je nu je eigen tenue samenstellen. Hierbij krijg je de vrijheid om drie verschillende kleuren voor de verschillende elementen te kiezen. Het maken van een logo werkt op dezelfde manier, waarbij je kiest uit een standaard template welke je naar je eigen smaak kan aanpassen met verschillende kleuren.

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017