FIFA 17

Nederlands vrouwenelftal in FIFA 17

FIFA 17
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Het Nederlandse vrouwenelftal is één van de veertien vrouwenteams in FIFA 17, dat heeft EA vandaag bekend gemaakt. “Super dat wij als team in de game zitten! Ik ben erg benieuwd naar onze skills. Het lijkt mij heel bijzonder om mezelf in FIFA 17 terug te zien!” aldus 120-voudig international Sherdia Spitse. Naast de OranjeLeeuwinnen, zijn de volgende nationale vrouwenelftallen aanwezig: Duitsland, Verenigde Staten, Frankrijk, Zweden, Engeland, Brazilië, Canada, Australië, Spanje, China, Italië, Mexico en Noorwegen. Net als in FIFA 16 kunnen vrouwenteams alleen maar tegen andere vrouwenteams wedstrijden spelen.

nederlands-vrouwenelftal-fifa-17

Alle nationale vrouwenteams bevatten echte faces voor een realistische speelervaring. Ook bevat FIFA 17 3D-modellen en unieke animaties voor de speelsters in de game.

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017