FIFA 17

[GC16] Voorbeschouwing Gamescom’16: Wat te verwachten van FIFA 17?

FIFA 17
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Volgende week start in Keulen het jaarlijkse Gamescom evenement, waarbij de FIFA-community natuurlijk reikhalzend uitkijkt naar nieuwe informatie en beelden van FIFA 17. Vanzelfsprekend zit FIFA Benelux bovenop het laatste nieuws en zullen wij zelf afreizen naar de Duitse stad om het nieuwste deel uit de FIFA-serie testen. Dinsdagavond 16 augustus vanaf 19:15 uur zal EA Sports een livestream starten,welke je uiteraard op onze site kan zien, waarop het de nieuwe games laat zien.

Livestream met FIFA 17

Voor FIFA 17 zullen we een kijkje krijgen in de gameplay en nieuwe features van FIFA 17 Ultimate Team. Hierbij zullen developers de veranderingen aan de gamemode toelichten, alsmede in samenwerking met speciale gasten de aankondiging van FUT-content, Legends en mobiele content. Heb jij geen tijd om te kijken of wil je het nieuws later teruglezen? Dat kan natuurlijk, want wij zullen het nieuws uiteraard in één of meerdere artikelen publiceren. Wanneer we horen over de veranderingen van andere gamemodes, zoals de Carrière Modus, is nog niet bekend.

FIFA Benelux Gamescom FIFA17

FIFA Benelux naar de Gamescom

Een dag na de livestream, woensdag, zal FIFA Benelux de Gamescom bezoeken om FIFA 17 te testen. Naast een preview van de game zullen wij net als voorgaande jaren de bezoekers van FIFA Benelux de gelegenheid geven om vragen te stellen over de game. Na het evenement zullen wij zoveel mogelijk vragen proberen te beantwoorden. Heb jij een vraag over FIFA 17? Laat deze achter in de comments, in het topic op het FIFA Benelux Forum, ons Twitter-profiel of onze Facebookpagina.

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017