FIFA 17

[GC16] Twee nieuwe gamemodi voor FIFA 17 Ultimate Team

FIFA 17
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

FIFA 17 Ultimate Team bevat twee nieuwe gamemodi ten opzichte van FIFA 16, dat hebben we zojuist kunnen zien in de livestream van EA. Met FUT Champions ga je de dagelijks, wekelijks en/of maandelijks de strijd aan voor de beste beloningen die Ultimate Team te bieden heeft. De winnaars van dagelijkse toernooien kwalificeren zich voor wekelijkse toernooien en de winnaars daar weer van plaatsen ze zich voor maandelijkse finales. Hoe verder jij komt in de toernooien, hoe groter de beloning. In de tweede gamemode, Squad Building Challenges, ga je aan de slag om unieke teams te maken. Met verschillende uitdagingen kan je beloningen verdienen om jouw team te verbeteren.

FUT Champions

Wil jij aantonen dat je de een goede FIFA-speler bent? Met FUT Champions ga je de strijd aan voor de beste beloningen in maandelijkse competities. Met dagelijkse online toernooien verdien je een beloning en kwalificeer je je voor de competitie van het weekend. Met dynamische eisen aan de teams en unieke beloningen wordt de gamemode fresh gehouden. Speel jij liever online seizoenen? Ook daarmee heb je de mogelijkheid om je te kwalificeren voor de competitie van het weekend. In het weekend is het vervolgens de bedoeling om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen, waarbij je constant een hoger beloningslevel behaalt. De beste spelers van een weekend worden vervolgens toegelaten tot een maandelijkse competitie, waarin eveneens gestreden kan worden om verschillende beloningen.

Squad Building Challenges

Al sinds de introductie van Ultimate Team in FIFA 09 zijn veel spelers bezig geweest met het samenstellen van unieke teams. EA Sports besteed daar dit jaar nog meer aandacht aan, door hier verschillende uitdagingen aan te verbinden. Door je spelers uit je club te gebruiken in deze uitdaging maak je kans op beloningen, bijvoorbeeld een in form of Team of the Season speler. Deze challenges kan je niet alleen in de game doen, maar ook vanuit de FIFA 17 Companion App. Let wel op: Wanneer je een speler gebruikt in een uitdaging zal deze uit je club verdwijnen.

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017