FIFA 17

FUT 17 Team of the Season start 12 mei

FIFA 17
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Het einde van veel voetbal competities is in zicht en dit betekend dat het FUT Team of the Season er weer aankomt. Dit speciale team bevat alleen de beste spelers van over de hele wereld. Het eerste Team of the Season, het community team, is beschikbaar vanaf 12 mei. Voor elk niveau (goud, zilver en brons) is een aparte squad aangemaakt met daarin de beste spelers gekozen door de community. Hier zitten de spelers in die net geen in-form kaart hebben gekregen dit seizoen.

De weken na de start van het TOTS zullen de verschillende league squads uitkomen, voor zowel de grote als de kleine competities. Liefhebbers van de Bundesliga kunnen dit jaar ook stemmen op de spelers in het TOTS, de spelers uit het echte Bundesliga Team of the Season zullen ook terugkomen in FIFA 17.

24e TOTS Speler

De populaire 24e Team of the Season speler van vorig jaar zal ook dit jaar weer terugkomen. Deze speler kan alleen verdient worden in het FUT Champions Daily Qualifier Tournament. Dit betekend dus ook dat deze speler niet in de pakketten te vinden zal zijn en dus ook niet verkocht kan worden op de transfer market. Deze speler zal elke maandag vernieuwd worden en zal uit een select aantal competities komen.

TOTS Bonus SBC Beloningen

Elke dinsdag zal er een nieuwe squad building challenge online komen. Om een extra beloning te verdienen zal je deze challenge binnen 72 uur moeten voltooien. Deze challenges zullen gedurende het hele TOTS veranderen en hoe meer je er voltooid, hoe beter de prijzen zullen worden. Mocht je alle zes de challenges voltooien dan krijg je een speciaal pakket met een gegarandeerde Team of the Season speler. De volgende beloningen kunnen verdient worden:

  • 2 TOTS Bonus SBCs – Mega Pack (untradeable)
  • 3 TOTS Bonus SBCs – Prime Gold Players Pack (untradeable)
  • 4 TOTS Bonus SBCs – Rare Players Pack (untradeable)
  • 5 TOTS Bonus SBCs – Jumbo Rare Players Pack (untradeable)
  • 6 TOTS Bonus SBCs – Ultimate Pack met een gegarandeerde TOTS Speler (untradeable)

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017