FIFA 17

FIWC17: Road to London

FIFA 17
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

De Grand Final van de FIFA Interactive World Cup 2017 zal dit jaar op een nog nader te bepalen datum in Londen gehouden worden. Om je te kwalificeren voor deze Grand Final zijn er diverse online en offline events. In onderstaande infographic wordt de Road to London weergeven. Voor spelers uit de Benelux zijn 2 seizoen waarbij je je via een online of offline event moet kwalificeren voor de regionale finale die in seizoen 1 in februari zal plaatsvinden in Parijs. Datums en locatie voor seizoen worden later bekend gemaakt.

Om mee te kunnen strijden in de Ultimate Team Championship series is het noodzakelijk om een registratie formulier in te vullen. Lees meer over de Road to London en de regels rondom deelname.

Road to London

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017