FIFA 17

FIFA Ultimate Team viert achtste verjaardag

FIFA 17
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

In 2009 werd Ultimate Team voor het eerst geïntroduceerd in de FIFA games. Nu, acht jaar later, wordt dit gevierd met een speciale FUT Birthday Squad, nieuwe Squad Building Challenges en nog meer. Deze nieuwe spelers en uitdagingen zijn vanaf 31 maart rond de klok van 19:00 uur te krijgen. Let wel op, deze acties lopen maar voor een bepaalde tijd!

FUT Birthday Squad

Dit speciale team is opgemaakt uit de 23 meest populaire spelers van de afgelopen 8 edities van FUT. Elke speler heeft verbeterde attributen en een speciaal type kaart.

Nieuwe Squad Building Challenges

Voor het eerst in FUT 17 worden er speciale kaarten gemaakt voor de Squad Building Challenges. Drie van de meest favoriete hebben verbeterde attributen die hoger zullen liggen dan de spelers uit de FUT Birthday Squad. Deze kaarten kunnen alleen verkregen worden gedurende het evenement.

Nog een nieuwe toevoeging aan FUT zijn de dagelijkse Squad Building Challenges. Dagelijks zal er een nieuwe uitdaging klaar staan om te voltooien. Naast het winnen van de bovenstaande prijzen kom je ook in aanmerking voor andere prijzen. Hoe meer van deze dagelijkse uitdagingen je voltooid, hoe meer kaart pakketten je kunt krijgen. In de onderstaande lijst kan je precies zien wat voor prijzen je kunt krijgen:

  • Precies 3 Daily Birthday SBCs voltooid – Mega Pack
  • Precies 4 Daily Birthday SBCs voltooid – Prime Player Pack
  • Precies 5 Daily Birthday SBCs voltooid – Rare Players Pack
  • Precies 6 Daily Birthday SBCs voltooid – Rare Mega Pack
  • Precies 7 Daily Birthday SBCs voltooid – Jumbo Rare Players Pack
  • Precies 8 Daily Birthday SBCs voltooid – Ultimate Pack

De kaarten in deze packs zijn niet handelbaar en stapelen niet op. Het voltooien van drie of meer van deze uitdagingen levert tevens een unieke outfit op!

Dagelijkse web- en companion app prijzen

Wanneer je tijdens het evenement inlogt op de web- of companion app krijg je ook nog een dagelijkse prijs. Hou dit dus ook zeker in de gaten voor gratis kaarten en items!

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017