FIFA 17

FIFA 17 Xperience: Speel FIFA 17 al voor de release in Amsterdam

FIFA 17
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Wil jij FIFA 17 al voor de release van 29 september spelen op de nieuwe Xbox One S? Dat kan! Van 22 september tot en met 2 oktober organiseert EA, in samenwerking met Microsoft en bol.com, de FIFA 17 Xperience in de Kalverstraat in Amsterdam. Naast het spelen van FIFA 17 maak je kans op unieke prijzen en ontvang je bij het bestellen van de game een goodiebag. Ook verschillende profvoetballers, bekende Nederlanders en vloggers zullen op verschillende dagen aanwezig zijn om de game te testen.

fifa17xperience

Vandaag heeft Electronic Arts bekendgemaakt dat het, in samenwerking met Microsoft en bol.com, een uniek elfdaags launch event organiseert in de Kalverstraat te Amsterdam, met de naam FIFA 17 Xperience

Van 22 september tot en met 2 oktober zal de Store for Brands op de Kalverstraat 101 in Amsterdam omgetoverd worden tot een walhalla voor voetbalgameliefhebbers. Een heuse spelerstunnel, een sfeervolle kleedkamer en een voetbaltribune gebaseerd op ‘The Journey’, de nieuwe verhaallijn uit EA SPORTS FIFA 17, dragen bij aan de ultieme voetbalbeleving.

Elfdaags launch event met themadagen, livestreams en special guests
De elf dagen zullen geheel in het teken staan van de release van FIFA 17, waarbij naast de game ook plaats is voor livestreams, meet and greets, toernooien en FIFA 17-masterclasses. Bezoekers kunnen plaatsnemen op de voetbaltribunes waar ze kunnen kijken naar FIFA 17-wedstrijden tussen voetballers, BN’ers en vloggers.

Het volledige programma wordt bekendgemaakt via de officiële FIFA 17 Xperience Facebook-eventpagina. Bezoekers van de FIFA 17 Xperience maken kans op unieke prijzen.

FIFA 17 vanaf 29 september in de winkel
FIFA 17 ligt vanaf donderdag 29 september officieel in de winkel, maar is al een volle week voor release speelbaar in de FIFA 17 Xperience op de nieuwe Xbox One S-console!

Vanaf 22 september is ook de Xbox One S FIFA 17-bundel verkrijgbaar, waarop FIFA 17 al zeven dagen voor de release van de game speelbaar is. De nieuwe Xbox One S-console is 40% kleiner, heeft 4k Ultra HD-video, High Dynamic Range, een verbeterde controller en een 500GB harddisk. Met een maand EA Access krijg je toegang tot een groeiende collectie van EA’s beste games.

Daarnaast kunnen bezoekers van de FIFA 17 Xperience de game bestellen tijdens het event, en ontvangen daarbij een goodiebag (zolang de voorraad strekt). De game wordt dan op de dag van release thuisbezorgd. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door bol.com.

 

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017