FIFA 17

[GC16] FIFA 17: Veranderingen Carrière Modus

FIFA 17
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Aanstaande dinsdag zullen we tijdens de presentatie van EA Sports veranderingen zien aan FIFA 17 Ultimate Team, met onder meer twee nieuwe gamemodi. Vandaag is het al de beurt aan de carrière modus. Waar in FIFA 16 de coaches langs de zijlijn niet goed uitgewerkt waren, krijg je in FIFA 17 de mogelijkheid om één van de elf coaches te selecteren. Eerder werd al bekend gemaakt dat alle twintig Premier League clubs zullen voorzien van de echte coaches, waardoor je in je carrière bijvoorbeeld José Mourinho of Arsène Wenger naast het veld ziet staan.

Keuze uit elf trainers voor de FIFA 17 Carrière Modus

Clubmanagement

Niet alleen de trainers langs de zijlijn zijn realistischer, ook het bestuur van jouw club is dat. Met verschillende doelstellingen, welke gebaseerd zijn op de identiteit van de club, zal het bestuur mogelijk succes verwachtingen in vijf verschillende categorieën. In een screenshot met de verwachtingen van Real Madrid zien we dat het bestuur erg veel waarde hecht aan nationaal- en internationaal succes, zowel op het veld als met naamsbekendheid. De vijf categorieën zijn als volgt:

  • Succes in de Nationale competitie of beker
  • Internationaal succes
  • Naamsbekendheid
  • Financieel
  • Ontwikkeling van jeugdspelers

Financieel systeem

Dat de financiën een cruciale rol spelen in het succes van een voetbalclub is algemeen bekend en dat zal je nu ook beter merken tijdens het spelen van de Carrière Modus van FIFA 17. Met behulp van inzichten in in- en uitkomsten op basis van transfers, uitgeleende spelers, omzet uit wedstrijd, media en merchandise. Ook zie je hoeveel geld je uitgegeven hebt aan salarissen, jeugdfaciliteiten, stadiononderhoud en reiskosten. Of je zelf meer invloed hebt hoe dit budget tot stand komt is bij ons op het moment van schrijven nog niet bekend.

 

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017