FIFA 17

FIFA 17 The Journey Trailer

FIFA 17
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

EA Sports heeft zojuist al voor de EA Play persconferentie de nieuwe gamemode The Journey aangekondigd voor FIFA 17. In deze gamemode ben je een jong talent en zal je door middel van verschillende scenario’s je weg naar de top moeten banen. Dit principe kennen we uit de Be-a-Pro, maar in FIFA 17 zal dit zeer uitgebreid zijn, met onder andere momenten die zich buiten het veld afspelen.  Zo zien we in de trailer Alex Hunter, het aanstormende Premier League talent. We zien de jonge aanvaller bezig op trainingsveld, als wisselspeler naast het veld staan, in discussie met de trainer op diens kantoor, maar ook in zijn thuissituatie waar hij omgaat met problemen die bij het leven als voetballer komen kijken.

Onze collega’s van Futhead News hebben bevestigd dat je enkel met Alex Hunter voor een Premier League club kunt spelen in deze gamemode.

 

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017