FIFA 17

Evert ten Napel en Youri Mulder ook te horen in FIFA 17

FIFA 17
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

FIFA 17 is officieel nog niet aangekondigd, maar inmiddels kunnen we wel al het eerste nieuwtje van de game horen. Youri Mulder heeft bij Sporza te kennen gegeven dat hij opnieuw het commentaar van de game zal inspreken met Evert ten Napel. Het duo werkt al sinds FIFA 2005 samen om FIFA van Nederlands commentaar te voorzien, ondanks dat al jarenlang kritiek door sommige gamers wordt gegeven. Regelmatig zien wij op het forum wensen voor andere commentators voorbij komen op het FIFA Benelux forum.

Bron foto: RTV Oost

Bron foto: RTV Oost

Het is nog niet bekend wanneer we meer van FIFA 17 gaan horen, maar wij verwachten dat dit niet heel lang meer gaat duren.

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017