FIFA 17

Dode spelsituaties FIFA 17 uitgelegd in trailer

FIFA 17
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

EA Sports heeft vandaag een nieuwe gameplay trailer onthuld die de nieuwe, herschreven, dode spelsituaties van FIFA 17 uitlegt. Vrijheid, controle en creativiteit staan hierbij centraal en vormen de basis voor een scala aan nieuwe mogelijkheden om deze dode spelsituaties aan te pakken.

De potentiële cover-ster van FIFA 17, James Rodriguez, legt uit hoe hij zijn vrije trappen in een wedstrijd zo gevarieerd mogelijk neemt. Hierbij laat EA Sports zien dat je de volledige vrijheid en controle krijgt in elke dode spelsituatie. Tijdens een penalty of een vrije trap kan je zelf precies kiezen waar je gaat staan, zowel de hoek als de afstand tot de bal. Dit alles beïnvloed de snelheid van het schot, maar ook het effect wat aan de bal wordt meegegeven. Daarnaast is er een nieuw systeem waarmee je tijdens corners en lange vrije trappen, met behulp van een gele stip op het speelveld, de bal precies kunt plaatsen waar je maar wilt. Jouw team zal hier vervolgens accuraat op reageren zodat ze de voorzet kunnen afronden.

Tot slot kun je tijdens een inworp wat meters winnen door langs de lijn te rennen. Waar je voorheen alleen maar kon richten naar een speler kun je nu dus je eigen positie ook veranderen om zo net wat meer precisie te geven aan je inworp. Je kunt daarbij ook je tegenstander de verkeerde richting insturen door een zogenaamde neppe inworp te ‘gooien’.

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017