FIFA 17

Bepaal de speler op de cover van FIFA 17

FIFA 17
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Bij de bekendmaking van FIFA 17 werden James Rodriguez van Real Madrid, Anthony Martial van Manchester United, Eden Hazard van Chelsea FC en Marco Reus van Borussia Dortmund gepresenteerd als ambassadeurs van de game. EA Sports laat fans door middel van een verkiezing nu bepalen wie op de wereldwijde cover van FIFA 17, wat je kunt doen via een speciale website voor de verkiezing.
“James, Martial, Hazard en Reus staan voor spannend aanvallend voetbal en belichamen het vernieuwende spel dat de fans kunnen verwachten in FIFA 17,” aldus Nick Channon, senior producer voor EA SPORTS FIFA. “We kijken ernaar uit om te zien hoe fans zullen opkomen voor hun favoriete speler en we kunnen niet wachten om te zien wie verkozen wordt als coverster voor de franchise – de voetballer die FIFA 17 wereldwijd zal vertegenwoordigen.”

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017