FIFA 17

Authenticiteit van FIFA 17

FIFA 17
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

FIFA 17 ziet er door de Frostbite Engine beter uit op gebieden van belichting, gezichtsuitdrukkingen en 3D-modellen, maar dat is niet het enige wat EA Sports dit jaar gedaan heeft om FIFA 17 realistischer te maken dan FIFA 16.

Drie nieuwe stadions

olympic-stadium

FIFA 17 bevat drie nieuwe stadions, namelijk het Olympisch Stadion van Londen (West Ham United), Riverside Stadium (Middlesbrough) en het Japanse Suita City Football City Stadium (Gamba Osaka).

Stadions zijn daarnaast realistischer gemaakt met de onderstaande details:

  • Spelerstunnel
  • Reclameborden
  • Vlaggen
  • Vuurwerk
  • Confetti
  • Cornervlaggen bevatten een vlaggetje van de thuisploeg
  • Kleuren van doelnetten gebaseerd op het stadion

FA Cup presentatie

Het oudste bekertoernooi ter wereld, de Engelse FA Cup, is voorzien van een authentieke presentatie, wat je terugziet in de opstellingen en digitale scoreborden.

Statistieken van spelers en competities

Met behulp van informatieoverzichten wordt je nu nog meer op de hoogte gehouden van de prestaties van de kansen van je spelers. Commentators zullen onder andere benoemen hoe vaak je op doel geschoten hebt en hoeveel doelpunten dit opleverde.

Commentators zullen ook ingaan op de plek van je team op de ranglijst of wedstrijden in de beker. Onder andere de strijd tussen titelkandidaten of outsiders worden besproken en laten zien in nieuwe statistiekenschermen.

Wedstrijdbeleving

In FIFA 17 zal je nog meer de beleving krijgen alsof je in het stadion zit, wat te maken heeft met de meer dan 500 nieuwe supportersliederen die zijn toegevoegd, hoewel dit voornamelijk voor de La Liga, Premier League en Championship ploegen zal zijn. Speciaal voor The Journey hebben de commentators weer veel nieuwe zinnen ingesproken, zodat je volledig op de hoogte blijft van de carrière van Alex Hunter.

Spelers zullen met meer emoties reageren op de verschillende acties in het veld, zoals het missen van een gigantische kans of behalen van grote successen. Ook de managers spelen hierin een rol, want zij komen regelmatig in beeld bij beslissende acties van een wedstrijd. De camerabeelden voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd bevatten meer variatie en zorgen voor een betere presentatie van de wedstrijd.

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017