FIFA 17

Aanpassingen aan Weekend League FUT 17

FIFA 17
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Wellicht heb je het afgelopen weekend al gemerkt. EA Sports heeft vorige week enkele aanpassingen gemaakt aan de Weekend league van FIFA 17 Ultimate Team. De belangrijkste wijziging is dat je nu veel meer tijd krijgt om de 40 wedstrijden (25 voor PC) te spelen. De Weekend League start tegenwoordig al op vrijdag om 8:00 uur ’s ochtends en loopt tot maandagochtend 8:00 uur. Een plaatsje  in de Goud 3 categorie of hoger levert je nu automatisch kwalificatie op voor het weekend erop. Deze kwalificatie krijg je samen met de wekelijkse rewards, welke je op dit moment op donderdagochtend krijgt als je de game opstart. Behoor je tot de beste spelers van de Weekend League wordt het makkelijker vanaf Goud 2, waar je minder winstpartijen nodig hebt.

In de onderstaande afbeelding kan je de wijzigingen nogmaals bekijken, waarbij je ook de maandelijkse beloningen kan vinden. Vanwege de verschillende maandelijke ranks verwachten wij niet dat dit de enige prijzen zijn. Maar hierover krijg we pas uiterlijk eind november duidelijkheid, wanneer de maandelijkse beloningen verspreid worden.

weekendleagueaanpassingen

Meer in FIFA 17

FUT 17 Team of the Week – Week 52

Jordi14 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 51

Jordi6 september 2017

FUT 17 Team of the Week – Week 50

Jordi30 augustus 2017