FIFA 16

Zestien Braziliaanse teams in FIFA 16

FIFA 16
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Na één jaar afwezigheid keren de meeste teams uit de Braziliaanse Série A weer terug in de FIFA reeks. Zestien teams, Atlético-MG, Atlético-PR, Avaí, Coritiba, Chapecoense, Cruzeiro, Figueirense, Fluminense, Grêmio, Internacional, Joinville, Ponte Preta, Palmeiras, Santos, São Paulo, en Vasco da Gama zullen aanwezig zijn in de game met officiële tenues en logo’s. Om de officiële spelersnamen en het uiterlijk van Braziliaanse spelers te kunnen krijgen is het nodig om de eerste FIFA 16 update te downloaden. “We hebben hard gewerkt om de beste ervaring voor FIFA-fans in Brazilië, maar ook in andere landen van de wereld, te creëren en daarom de Braziliaanse teams weer in FIFA te stoppen,” aldus Jonathan Harris, een Braziliaanse manager van EA. “We weten dat de FIFA-fans er van houden om met Braziliaanse spelers en teams te kunnen spelen, dus het toevoegen van zestien nieuwe clubs is positief nieuws voor iedereen.”

16braziliaanseteamsfifa16

De Braziliaanse teams hebben geen eigen competitie in FIFA 16, maar zijn aanwezig als Rest of the World teams en zijn daardoor te gebruiken in verschillende gamemodes. Voor het gebruik van spelers van de Braziliaanse teams in FIFA 16 Ultimate Team heb je een update nodig. In de carrière modus is het noodzakelijk om teams uit andere competities te vervangen om het mogelijk te maken om de Braziliaanse teams te gebruiken.

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016