FIFA 16

Update: Web App FUT 16 Online

FIFA 16
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Vanaf aanstaande donderdag 17 september start de Web App van FIFA 16 Ultimate Team voor terugkerende FIFA-spelers, dat heeft EA Sports zojuist via Twitter bekend gemaakt. Enkele dagen geleden konden wij al melden dat de Web App in aantocht was, maar nu is er dus meer duidelijkheid over. De Web App van FIFA 16 Ultimate Team zal het opnieuw mogelijk maken om de verschillende items van FUT kunnen kopen en verkopen tussen verschillende teams. De price ranges uit FIFA 15 keren terug in FIFA 16, maar met grotere verschillen zodat het voor traders mogelijk is om winst te maken. In tegenstelling tot afgelopen jaren zullen de gecombineerde Xbox en Playstation markten nu worden onderverdeeld in vier markten, voor elke console één. Het zal net als voorgaande jaren mogelijk zijn om FIFA Points van FIFA 15 naar FIFA 16 over te zetten, of je nou op dezelfde console speelt of van de oude generatie Xbox / Playstation naar de huidige generatie gaat.

Update dinsdag 15 september om 19:35: Zojuist meldt Chuboi, community manager van EA Sports, op Twitter dat de Web App al online gegaan is. Doordat er veel drukte verwacht wordt en nog niet alle servercapaciteit beschikbaar is, is de kans groot dat je moeilijk of niet kan inloggen. Bezoek de Web App van FIFA 16 Ultimate Team.

 

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016