FIFA 16

Overzicht FIFA 16 features per console

FIFA 16
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

De afgelopen weken kregen wij veel vragen over de verschillende features van FIFA 16, bijvoorbeeld of deze wel of niet verschijnen op de Playstation 3 en Xbox 360. Wij hebben een overzicht samengesteld van de veranderingen, zover dit mogelijk is, om de verschillende veranderingen van FIFA 16 in kaart te brengen per console. FIFA Benelux kreeg ruim twee weken geleden de kans om FIFA 16 te testen op de Playstation 4 en Xbox One, waar je hier over kan lezen.

fifa16_xboxone_ps4_gamescom_mancityvchelsea_lr_wm

Gameplay

FIFA 16 kent op alle consoles verschillende gameplay veranderingen, zoals de verbeteringen die overal op het veld zijn doorgevoerd. Hierdoor zal je ook op de Playstation 3 en Xbox 360 gebruik kunnen maken van concepten zoals Confidence in DefendingControl in Midfield en Moments of MagicVrouwenvoetbal zal ook beschikbaar zijn op alle consoles.

Gamemodes

Pre-season tournaments van de carrière modus

Pre-season tournaments van de carrière modus

De veranderingen aan de carrière modus van FIFA 16 zijn onverdeeld in twee grote veranderingen, pre-season tournaments en het trainen van spelers, en meerdere kleine verbeteringen. Van de twee veranderingen is bekend dat deze enkel beschikbaar zijn voor PC, Playstation 4 en Xbox One, terwijl dit ook waarschijnlijk het geval is voor de kleine verbeteringen.

FUT Draft voor FIFA 16

FUT Draft voor FIFA 16

Over FUT Draft heeft EA nog niks losgelaten met betrekking de consoles, maar wij gaan er vanuit dat deze nieuwe gamemodus van FIFA 16 Ultimate Team op alle consoles beschikbaar zal zijn.

Overige veranderingen

Bundesliga-presentatie in FIFA 16

Bundesliga-presentatie in FIFA 16

FIFA 16 bevat een authentieke presentatie van wedstrijden en het menu, waarvan slechts verschillende veranderingen op de Playstation 3 en Xbox 360 doorgevoerd zullen worden. De vernieuwde starheads en het verbeterde commentaar zullen op alle consoles beschikbaar zijn. De nieuwste generatie consoles beschikt daarentegen over de overige veranderingen, waaronder de Bundesliga-presentatie, meer dan 900 stadiongeluiden en het juichen met wisselspelers.

Onduidelijkheden

EA Sports heeft nog weinig losgelaten over de Playstation 3 en Xbox 360 versie van FIFA 16, waardoor er nog veel onduidelijkheden zijn over deze versie. Hierdoor kan FIFA Benelux nog niet alles duidelijk maken op dit moment.

 

Blijf FIFA Benelux volgen via Twitter, FacebookTwitch en YouTube

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016