FIFA 16

[GC15] Volg live de EA-persconferentie met FIFA 16

FIFA 16
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Woensdagochtend om 10:00 uur zal Electronic Arts op de Gamescom in Keulen een persconferentie geven waarin meer details van FIFA 16 bekend gemaakt zullen worden. FIFA Benelux geeft je via de onderstaande livestream de kans om deze persconferentie te kunnen volgen. Wij verwachten dat EA meer nieuws bekend maakt over FIFA 16 Ultimate Team en de carrière modus van de game. Na de persconferentie zullen wij in verschillende artikelen de aangekondigde veranderingen voor de game duidelijk maken. Donderdag zal FIFA Benelux afreizen naar Keulen om zelf aan de slag te gaan met FIFA 16, waarna wij vragen van de Nederlandstalige community proberen te beantwoorden. Vragen kan je achterlaten onder dit artikel, of via onze social media kanalen Twitter of Facebook.

Dinsdag werd al bekend hoe de FUT kaarten eruit komen te zien en de nieuwe Legends in FIFA 16, terwijl eerder al de stadionlijst beschikbaar kwam.

 

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016