FIFA 16

[GC15] FIFA 16 Vragen & Antwoorden

FIFA 16
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Afgelopen donderdag bezocht FIFA Benelux de Gamescom in Keulen om FIFA 16 te proberen, waarover we eerder een hands-on schreven. Bezoekers en volgers van FIFA Benelux hebben ons naar aanleiding van ons bezoek meerdere vragen gestuurd, welke we in dit artikel zullen behandelen.

Tonen spelers meer emotie in FIFA 16?

Ja, wat we bijvoorbeeld tegenkwamen tijdens onze speelsessie bij opstootjes na een overtreding. Spelers zullen nog meer dan in FIFA 15 klagen bij de scheidsrechter. Daarnaast kan je het terugzien de gezichten van spelers, de uitdrukkingen die zij maken ogen realistischer als zij blij of geïrriteerd zijn.

Is het mogelijk om met vrouwenteams tegen mannenteams te spelen?

Nee, dit is niet mogelijk. Om oneerlijke duels te voorkomen zal dit niet mogelijk zijn.

Zullen de price ranges ook aanwezig zijn in FIFA 16 Ultimate Team?

Ja, het lijkt vrijwel zeker dat price ranges terugkeren in FIFA 16 na de onderstaande tweet van de Braziliaanse FIFA-producer Gilliard Lopes. Een officieel statement van EA is nog niet verschenen.

Hebben jullie de veranderingen aan de carrière modus al kunnen proberen?

Helaas zat in de versie die wij gespeeld hebben geen testversie van de carrière modus, dus hebben wij die nog niet kunnen testen.

FIFA 16 Career Traininig (In Menus)

Door wie wordt het Nederlandse commentaar in FIFA 16 gedaan?

Voor de twaalfde keer in het bestaan van de FIFA-serie zal het Nederlandse commentaar worden gedaan door Evert ten Napel en Youri Mulder.

Zijn er veranderingen in Pro Clubs?

Hierover is nog niks bekend gemaakt tot op heden, maar wij verwachten dat EA hierover nog wel iets gaat bekend maken.

Wie zullen allemaal een realistisch gezicht (starhead) krijgen in FIFA 16?

FIFA 16 bevat 450 starheads die nieuw of verbeterd zijn ten opzichte van FIFA 15. Wie dit precies zijn, is nog niet bekend gemaakt.

FUT Authentic Presentation Starheads

Hoe werkt het juichen met de cameraman en/of wisselspelers?

In FIFA 16 zal het mogelijk zijn om met de wisselspelers te juichen of naar een cameraman te lopen waarna het cameraperspectief wordt aangepast. Dit werkt heel simpel, wanneer je naar de wisselspelers of cameraman loopt zal automatisch de manier van juichen veranderen.

Is al bekend gemaakt welke competities in FIFA 16 zullen zitten?

Nee, hierover zijn officieel nog geen uitlatingen gedaan door EA. Er zijn geruchten dat de Braziliaanse competitie zal terugkeren, maar dit is nog niet zeker. Wat wel zeker is dat de Champions League niet in FIFA 16 zal zitten.

Kan je in FUT Draft ook spelers krijgen uit het TOTW?

Ja, in FUT Draft zal het mogelijk zijn om verschillende spelers uit het FUT Team of the Week te krijgen. Ook van voorgaande weken wordt het mogelijk om spelers uit het TOTW te krijgen.

Komt er nog meer nieuws van FIFA 16 voordat de game uitkomt?

FIFA 16 verschijnt op 24 september en tot die tijd zal EA Sports ons ongetwijfeld nog blij maken met verschillende nieuwtjes van de game. Blijf dus zeker FIFA Benelux volgen!

 

Heb jij nog vragen? Laat een reactie achter onder dit artikel of laat je vragen achter op het forum van FIFA Benelux.

 

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016