FIFA 16

[GC15] FIFA 16 Ultimate Team – FUT Draft

FIFA 16
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Het is de dag van de EA persconferentie en dus de dag waarop veel nieuws over FIFA 16 verwacht wordt. De dag begint al direct goed met de aankondiging van een nieuwe toevoeging aan FIFA Ultimate Team, namelijk FUT Draft. Met deze modus kan de speler een opstelling selecteren waarmee hij of zij wilt spelen. Voor elke positie in deze opstelling geeft FIFA 16 vervolgens een suggestie van spelers waar jij zelf er één uit kan kiezen. Op deze manier bouw je een geheel willekeurige squad voor elke keer een nieuwe uitdaging.

Nadat je het team hebt samengesteld is het tijd om deze uit te proberen op het veld. Dit kan zowel in singleplayer alswel multiplayer modes in een serie van vier wedstridjen. Hoe meer je wint, hoe beter de prijzen die je krijgt. Dit zijn bijvoorbeeld coins en packs. Meedoen aan de FUT Draft series kost 15.000 coins, 300 FIFA Points of 1 Draft Token, welke te vinden zijn in de FUT packs.

In de onderstaande trailer is FUT Draft in de praktijk te zien met voetbal iconen Gary Neville en Jamie Carragher.

Hou vandaag de site in de gaten voor meer nieuws over FIFA 16. Vergeet ook niet deze ochtend in te schakelen voor de EA Press Conference, live vanuit de Gamescom in Keulen.

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016