FIFA 16

[GC15] FIFA 16 Carrière Modus veranderingen

FIFA 16
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Met de naderende komst van FIFA 16 heeft EA Sports op de Gamescom ook enkele veranderingen voor de carrière modus van de nieuwe game toegelicht. Na de toevoeging van het Global Transfer Network voor FIFA 15, is het nu de beurt aan twee van de meest gevraagde features uit de community; pre-season tournaments en player training.

Gedurende de zomermaanden is er vrij weinig te doen voor jouw club in FIFA 15. In FIFA 16 is dit opgelost door de toevoeging van de pre-season tournaments. Net als in het echt worden ploegen uitgenodigd voor grote toernooien over de gehele wereld om zo nieuwe prijzen te winnen. In totaal zijn er negen nieuwe toernooien toegevoegd en per seizoen kan er één van deze negen gespeeld worden. Welke van de negen dit is hangt af van de uitnodiging die jouw team krijgt.

Tussen de wedstrijden door is het belangrijk dat een voetballer regelmatig traint, dit om beter te worden en zijn fitness te verbeteren. In FIFA 16 krijgen managers de mogelijkheid om spelers te trainen om zo een boost te geven aan de attributen en ontwikkeling van de spelers. Elke week kan je een totaal aan vijf spelers trainen om zo specifieke attributen te verbeteren. Door deze toevoeging is het onder andere eenvoudiger om jeugd spelers te trainen.

Naast de bovenstaande toevoegingen is er ook meer aandacht gelegd op het verhaal van een club in een seizoen. De commentators leggen voorafgaand aan een wedstrijd de nadruk op specifieke spelers, prestaties, debuten en transfer geruchten. De overige punten die zijn toegevoegd aan de carrière modus van FIFA 16 zijn:

  • Aantrekken van vrije spelers buiten het transfer gebied.
  • Langere scout reports – Een jaar in plaats van de eerdere drie maanden van FIFA 15.
  • Realistische transfer budgets – De transfer budgets zijn realistischer gemaakt naar de prestaties van jouw club.
  • Langere contracten leen-spelers – Korte leenperioden zijn verlengd naar zes maanden en er is de mogelijkheid tot een leenperiode van twee jaar.
  • Vriendschappelijke wisselspelers – Tijdens de vriendschappelijke wedstrijden kun je nu ongelimiteerd wisselen van spelers.
  • Realistische transfers – De transfers van grote spelers zijn realistischer zodat niet elk jaar dezelfde transfers plaatsvinden.
  • Verbeterde transfer waardes.
  • En nog veel meer…

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016