FIFA 16

[GC15] EA toont nieuwe kaarten FIFA 16 Ultimate Team

FIFA 16
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Zojuist heeft EA Sports via Twitter nieuws uitgebracht over het nieuwe design van de FIFA Ultimate Team kaarten. In de afbeelding, die hieronder is te zien, is goed het verschil te zien tussen de verschillende niveau kaarten. Zo zijn de non-rare kaarten vrij eenvoudig en hebben de rare kaarten een mooier schild en een glimmende achtergrond. De speciale kaarten, zoals de in-forms, team of the season en man of the match, hebben eveneens een ander design waarbij het schild nog verder is uitgebreid.

New FUT 16 Item Design

Naast het nieuws over de nieuwe item designs in FUT 16 kondigde EA Sports ook aan dat er vanavond meer informatie gegeven wordt over de nieuwe FUT Legends kaarten. Deze kaarten zullen tijdens de persconferentie van Microsoft worden aangekondigd. Blijf onze website in de gaten houden voor meer nieuws rondom FIFA 16 vanaf de Gamescom 2015.

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016