FIFA 16

FUT 16 Winterupgrades – Week 1

FIFA 16
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Naast het traditionele TOTW zijn deze week ook de eerste winterupgrades voor FIFA 16 Ultimate Team verschenen. Waar het Team of the Week zich richt op de best presterende spelers van een bepaalde week, zijn de winterupgrades bedoelt voor de spelers die in de eerste seizoenshelft een hoog, constant, niveau haalde, waardoor zij een hogere rating verdienen. Bekijk hieronder enkele van de spelers die een upgrade hebben ontvangen. De meest in het oogspringende upgrades zijn voor sterspelers Agüero, Godín, Rakitić en Aubameyang, die allen tot nu toe een zeer goed seizoen spelen. Het is geen verrassing dat het fantastisch presenterende Leicester City spelers heeft die een upgrade ontvangen, waaronder sterspelers Vardy en Mahrez. Zowel de vorige- als huidige aanvaller van Manchester United, Javier Hernández en Martial, hebben allebei een upgrade van twee ontvangen.

Naast een upgrade voor de gewone kaarten worden de mogelijk inform kaarten van de verschillende spelers ook verhoogd. Zo stijgt bijvoorbeeld de vierde inform van Diego Godín van 89 naar een rating van 90. Bekijk de volledige lijst met upgrades, waar onder de upgrades van de informs.

Voorwaarden:

  1. Een non-inform speler in je club ontvangt geen upgrade, van de nieuwe versie zal een nieuwe kaart in packs en op de transfermarkt verschijnen. De oude, niet geüpgradede versie, kan je niet meer uit packs krijgen, maar nog wel op de transfermarkt vinden.
  2. Als een upgrade van een speler de rating van in forms haalt of overstijgt, zullen de informs worden voorzien van een upgrade. Een geüpgradede inform zal wel de huidige inform in je team vervangen wanneer je deze hebt.
  3. Als een upgrade van een speler is naar een rating onder zijn huidige informs, zullen de informs niet worden geüpgraded.

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016