FIFA 16

FUT 16 Team of the Season start 29 april

FIFA 16
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

EA Sports heeft vandaag bekend gemaakt dat de Team of the Season periode voor FIFA 16 Ultimate Team vanaf volgende week vrijdag, 29 april, van start gaat. Traditioneel worden na afloop van het seizoen de beste spelers nog één keer door EA beloont met een speciale TOTS-kaart, met vanzelfsprekend een hoge rating. Ook dit jaar zal er begonnen worden met het Team of the Season met meest consistente spelers van het seizoen.

fut16tots

In de komende weken zullen er een recordaantal van in totaal vijftien(!) verschillende TOTS-ploegen bekend worden gemaakt, waarbij uiteraard de Nederlandse Eredivisie en Belgische Jupiler Pro League niet worden overgeslagen. Daarnaast zullen er speciale packs worden geïntroduceerd, welke nog niet eerder in FUT te zien waren. Op Twitter wordt er zodoende al gespeculeerd over mogelijke packs voor positiewijzigingen die nog niet eerder mogelijk waren. Tot slot zullen verschillende toernooien in Ultimate Team georganiseerd worden, waardoor je vanzelfsprekend kans maakt op mooie prijzen.

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016