FIFA 16

FIFA 16 Gameplay Video’s

FIFA 16
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Aankomende week verschijnt de demo van FIFA 16, maar zes bekende YouTubers hebben op dit moment al de gelegenheid om de volledige versie van de game te spelen. EA Sports heeft YouTubers Kazooie94, Hjerpseth, FifaRalle, Spencer FC, Castro1021, en HughWizzy uitgenodigd om de game te testen op het hoofdkantoor van EA in het Canadese Vancouver. Ruim een week krijgt het gezelschap de kans om FIFA 16 te spelen en hiervan video’s op te nemen, waarna deze video’s de komende tijd zullen verschijnen. In dit artikel via het Twitter-account van FIFA Benelux zullen wij je regelmatig op de hoogte houden van de beste video’s.

Kazooie94 met een squadbuilder, waarin we uiteraard weer de nodige skillmoves zien.

Spencer FC met een squadbuilder van getransfereerde spelers naar de Premier League.

FifaRalle met een compilatie van nieuwe skill moves in FIFA 16.

Castro1021 heeft één van de eerste pack openings gedaan in FIFA 16 Ultimate Team.

FIFA 16 heeft nieuwe Legends voor Ultimate Team, zoals te zien is in de nieuwe video van Spencer FC.

HughWizzy heeft een video gemaakt met verschillende faces van Arsenal spelers.

De Duitse FIFA-YouTuber PatrickHDxGaming heeft de gelegenheid gekregen om FIFA 16 te testen op een EA-evenement in Duitsland en upload daarom ook verschillende video’s, zoals onderstaande.

 

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016