FIFA 16

FIFA 16 cover bekend, Legends opnieuw excusief voor Xbox

FIFA 16
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

EA Sports heeft deze week de cover voor FIFA 16 bekend gemaakt. Naast de Argentijnse sterspeler Lionel Messi verschijnt in Groot Brittannië de nieuwe aanvoerder van Liverpool, Jordan Henderson, op de cover. Ook vanuit andere landen kregen we deze week nieuws over verschillende covers voor FIFA 16, zo zullen Oscar in Brazilië, Kagawa in Japan en Cuadrado in Latijns Amerika naast Lionel Messi staan. De benoeming van de Colombiaan Cuadrado is verrassend te noemen, aangezien hij afgelopen seizoen niet veel wedstrijden speelde voor Chelsea. Het is nog onduidelijk of de versie met Henderson ook in Nederland en België zal verschijnen, of hiervoor een andere versie gebruikt zal worden.

fifa16coveruk

 

De Legends voor FIFA Ultimate Team zullen in FIFA 16 opnieuw exclusief voor de Xbox-versie verschijnen, zo valt te lezen rechtsonder de cover.

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016