FIFA 16

FIFA 16 bevat nationale vrouwenteams

FIFA 16
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Het eerste FIFA 16 nieuws is gelijk een primeur, want nog nooit eerder was het mogelijk om met vrouwen in FIFA te kunnen spelen. Vanmiddag heeft EA in een aankondiging laten weten dat het in FIFA 16 mogelijk wordt om met twaalf verschillende nationale vrouwenteams te spelen. De twaalf landen in de game zullen Duitsland, Verenigde Staten, Frankrijk, Zweden, Engeland, Brazilië , Canada, Australië, Spanje, China, Italië en Mexico zijn.

Met deze teams kan je het enkel opnemen tegen elkaar opnemen, zodat het niet mogelijk wordt om tegen een mannenploeg te spelen. Door de toevoeging van vrouwen aan de game heeft EA Sports onder andere nieuwe animaties en 3D-modellen gemaakt. Ook zullen er echte faces in de game zitten, om het geheel nog realistischer te maken.

Laden ... Laden ...

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016