FIFA 16

Festival of FUTball

FIFA 16
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

De Copa America en het Europees Kampioenschap zijn weer begonnen en zoals gebruikelijk speelt EA Sport hier op in, dit jaar met het Festival of FUTball. Gedurende dit evenement kan je nieuwe toernooien spelen en speciale internationale prijzen verdienen. Hieronder hebben we kort samengevat wat je precies kan verwachten tijdens het Festival of FUTball.

Internationale Man of the Match kaarten
Elke speeldag zullen er speciale Man of the Match kaarten komen van de spelers die een grote rol speelde in hun wedstrijd. Deze kaarten zijn maar voor een bepaalde tijd beschikbaar. EA Sports maakt elke dag deze kaarten bekend op hun Twitter account onder de hashtag #iMOTM. Vandaag heeft EA al de eerste set van deze kaarten uitgebracht. Zo zijn, tot en met 12 juni, onder andere Di Maria en Rodriguez te vinden in de FUT pakketten.

International MOTM June 10

Klassieke Internationale helden
De internationale helden kaarten zijn een kleine twist op de Man of the Match kaarten. In plaats van de prestatie in het huidige toernooi, wordt er bij de helden kaarten ook gekeken naar de prestaties uit voorgaande internationale toernooien. Of dit betekend dat er ook Nederlandse spelers bij deze kaarten zitten is helaas niet bekend.

Team of the Tournament
Aan het eind van beide toernooien wordt er een selectie gemaakt van de beste spelers uit deze respectievelijke toernooien. Dit betekend dus dat er een tweetal Teams of the Tournament komen.

Nieuwe toernooien & Mystery Packs
Naast de nieuwe kaarten worden er ook nieuwe toernooien beschikbaar gemaakt om te spelen. Deze toernooien zullen zowel voor singelplayer modus als de multiplayer modus zijn. Voor de toernooien hebben ze nieuwe prijzen gemaakt en nieuwe requirements opgesteld om deel te nemen. Een van deze nieuwe prijzen is de Mystery Packs. Deze nieuwe pakketten zijn alleen te verdienen in de nieuwe toernooien. Wat de inhoud van deze pakketten is, is niet bekend. Hou het Twitter account van EA Sports in de gaten om te zien wanneer deze toernooien live gaan.

Meer in FIFA 16

FUT 16 Team of the Week – Week 53

Jordi14 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 52

Jordi7 september 2016

FUT 16 Team of the Week – Week 51

Jordi31 augustus 2016