FIFA 15

Video met nieuwe features in FIFA 15 Ultimate Team

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

EA Sports heeft vandaag een nieuwe FIFA 15 Ultimate Team video vrijgegeven. Marcel Kuhn, de producer voor FIFA Ultimate Team 15,  somt alle veranderingen op in de populaire FIFA Ultimate Team 15 modus. Hij laat onder andere de nieuwe Concept Squads zien, waarmee je je team vooraf kunt samenstellen uit de hele FUT 15 database, zonder ervoor te hoeven betalen. Daarnaast kun je ook spelers lenen om te zien hoe ze spelen voordat je een speler daadwerkelijk gaat kopen. Zo kun je als bonus met Lionel Messi spelen als je FIFA 15 gepreorderd hebt. Al deze spelers kun je lenen via de EA Sports Football Club winkel doormiddel van EASFC punten.

Vervolgens laat Kuhn ook zien hoe je concept squad gedeeld kan worden met je vrienden via de vernieuwde EA Sports Football Club news feed. Ook is er een vriendschappelijke seizoenen modus, waarmee je tegen een vriend online seizoenen met je FUT 15 squad kunt spelen. Tot slot sluit hij af met de FUT 15 Legends, die net als in FIFA 14 alleen op de Xbox beschikbaar zijn.

Een opsomming van FIFA 15 Ultimate Team en de vernieuwde EA Sports Football Club widget in het Nederlands, kun je hier en hier lezen.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015