FIFA 15

Premier League in FIFA 15 nog realistischer

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Vandaag heeft EA Sports groot nieuws gelanceerd voor alle Premier League liefhebbers, want FIFA 15 zal alle stadions bevatten van de twintig clubs van de bekendste competitie ter wereld. Daarnaast zal FIFA 15 worden voorzien van meer dan 200 nieuwe faces van spelers en authentieke supportersliederen. In de video hieronder komt onder andere Tim Krul en zien we de nieuwe faces van Wilfried Bony en Ron Vlaar.

Een voorbeeld van de authentieke spreekkoren en de dynamische wedstrijd presentaties kan hier beluisterd worden. Hier worden onder andere You’ll Never Walk Alone gezongen door de Liverpool fans alsmede The Poznan van Manchester City. Ook de scheidsrechters hebben dit jaar een volledige licentie gekregen in FIFA 15. Dit wil zeggen dat de namen van de echte scheidsrechters uit de Premier League terug zullen komen in het spel. Of dit ook betekend dat de juiste gezichten in het spel zullen zitten is nog niet duidelijk.

Op grafische wijze zal de Premier League licentie ook terugkomen in de carrière modus. Een tipje van de sluier werd al opgelicht door EA, want er zullen speciale overlays komen met daarop de komende wedstrijden. Tevens is er een nieuwe visualisatie van de opstellingen voorafgaand aan de wedstrijd uitgebracht, deze kan hieronder gezien worden.

fifa-15-pre-match-graphic

Als laatste heeft EA nog een video gedeeld waar de doellijn technologie in gezien kan worden. In de video hieronder wordt de bal net voor de lijn weggehaald, de doellijn technologie laat die vervolgens in een herhaling beter zien. Tijdens deze herhaling wordt tevens speciaal commentaar geleverd.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015