FIFA 15

[Update] Overzicht FIFA 15 covers

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Nadat de internationale coverster van FIFA 15, Lionel Messi, werd onthuld, zijn er ook diverse spelers bijgekomen die naast Messi hun eigen land mogen vertegenwoordigen op de (nationale) FIFA 15 cover.

De Noord-Amerikaanse Cover wordt vertegenwoordigd door Clint Dempsey. Bij deze cover verschillen de PS4 en Xbox One covers van elkaar omdat Clint Dempsey zijn club, de Seattle Sounders met een Xbox sponsor speelt. In plaats daarvan heeft de PS4 een versie waarin Dempsey in zijn nationale tenue speelt. Op de Italiaanse cover staat, de in Frankrijk geboren Argentijn, Gonzalo Higuaín. Hij mag met Napoli het gezicht worden van de Italiaanse FIFA 15 cover.

Verder mag Bayern München speler David Alaba de Oostenrijkse FIFA 15 versieren, net als dat hij vorig jaar ook zijn land mocht vertegenwoordigen op de Oostenrijkse FIFA 14 cover. Zijn teamgenoot Robert Lewandowski is net als vorig jaar het gezicht van de Poolse FIFA 15 cover, opvallend is dat hij nu wel met een clubtenue speelt in plaats van het nationale Poolse tenue. Tot slot komt, zoals de afgelopen jaren ook al het geval was, Tim Cahill weer op de Australische FIFA 15 cover.

Tijdens de Zuid-Amerikaanse Festigame 2014, een gamebeurs dat jaarlijks gehouden wordt in Chili, werd bekend dat Arturo Vidal het gezicht van de Latijns-Amerikaanse FIFA 15 cover zal worden. Het zal dus ook een kwestie van tijd worden wanneer deze onthuld gaat worden.

Update: Er zouden meer covers komen in korte tijd en dit is ook het geval, na 2 dagen zijn er 3 nieuwe FIFA 15 covers bijgekomen. Xherdan Shaqiri, de derde Bayern speler mag net zoals vorig jaar op de Zwitserse FIFA 15 cover zijn land vertegenwoordigen.

Atsuto Uchida, speler van Schalke 04, staat op de Japanse FIFA 15 cover, opmerkelijk is dat dit nogmaals een speler is uit de Duitse competitie. Daarnaast hebben we de Mexicaanse FIFA 15 cover, waarop Javier Hernández alweer de cover mag versieren samen met Lionel Messi. Tot slot hebben we eerder in het artikel vermeld dat Arturo Vidal ook weer van de partij zou zijn, dit is nu officieel bevestigd en hij mag op de Latijns-Amerikaanse FIFA 15 Cover.

 

 

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015