FIFA 15

Ontwikkeling van de keepers in FIFA 15

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

In een nieuwe video die vandaag verschenen is neemt EA ons mee achter de schermen bij de ontwikkeling van keepers in FIFA 15, waarbij vanzelfsprekend ook nieuwe beelden uit de game worden laten zien. FIFA 15 producer Nick Channon legt ons uit dat twee jaar is gewerkt om het hele systeem van de doelmannen in FIFA 15 te verbeteren. Doelman van de Verenigde Staten en Everton, Tim Howard, vertelt dat de rol van de doelman in de loop van de jaren steeds dynamischer geworden is, iets dat EA produceert te reproduceren in de game. Dit heeft ervoor gezorgd dat de keepers in FIFA 15 een stuk slimmer zijn en door een schat aan nieuwe animaties op veel meer verschillende manieren kunnen reageren op een bal die zij toegespeeld krijgen.

De beelden van FIFA 15 zien er realistischer uit dan FIFA 14, wat je onder andere kunt opmaken uit de keuzes die een keeper maakt om een bal weg te trappen of op te pakken naarmate deze in zijn buurt komt. Doordat de keeper op nieuwe manieren reageert is ook het aantal manieren om te scoren bij een keeper toegenomen, waardoor je een bal bijvoorbeeld door zijn benen kan schieten.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015