FIFA 15

Nieuwe wintertransfers doorgevoerd in FIFA 15 Ultimate Team

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

De transfermarkt is voor de meeste competities inmiddels officieel gesloten en dus heeft EA nieuwe wintertransfers doorgevoerd. We beginnen met AS Roma, de ploeg heeft maar liefst twee aanvallers gekocht. Seydou Doumbia heeft CSKA Moskou achter zich gelaten en is vertrokken naar de club uit Rome. Zijn nieuwe teamgenoot Victor Ibarbo heeft een binnenlandse transfer gemaakt, de Colombiaan speelde eerder voor Cagliari Calcio. Beide spelers zullen volgens velen een ‘levensgevaarlijke duo’ vormen in FUT 15. De rappe Colombiaan heeft tevens een positie wijziging gekregen, waar hij voorheen spits was zal hij nu verder gaan als rechtsbuiten.

B84bt-hCUAA4G51

 

Een andere Colombiaan die een transfer heeft mogen maken is Juan Cuadrado, de veelzijdige speler heeft Fiorentina ingeruild voor Chelsea. Daarvoor heeft Chelsea wel plaats moeten maken in de selectie, want André Schürrle is vertrokken naar VfL Wolfsburg. De speler van Duitse komaf die eerder al voor Bayer Leverkusen uitkwam, heeft nooit een basisplaats kunnen krijgen door de moordende concurrentie bij Chelsea. Tot slot heeft Aaron Lennon gekozen om aan Everton verhuurd te worden, de Britse speler, die ook wel ‘Roadrunner’ wordt genoemd, hoefde ook niet te rekenen op speelminuten bij Tottenham Hotspur.

Benieuwd naar alle doorgevoerde wintertransfers? Bekijk het overzicht. Blijf FIFA Benelux in de gaten houden voor meer wintertransfers.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015