FIFA 15

[GC14] Voorbeschouwing Gamescom 2014

FIFA 15
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Tijdens de E3 in juni werden we positief verrast door het nieuws dat EA naar buiten bracht over FIFA 15. Zo kregen we de eerste trailer te zien en kregen we informatie over de nieuwe gameplay features. Nu, 2 maanden later, is het alweer bijna tijd voor de volgende beurs, namelijk de Gamescom in Keulen.

De Gamescom is de grootste beurs voor games en interactieve entertainment en wordt al meerdere jaren gehouden in Keulen, Duitsland. Op deze beurs komen de grote namen in de games en entertainment industrie hun laatste projecten laten zien. Het evenement dat verspreid is over 5 dagen biedt mensen de gelegenheid om deze projecten te spelen en te ervaren.

fifabeneluxgamescom2014

In de aanloop naar de Gamescom 2014 zal FIFA Benelux veel aandacht besteden aan de nieuwe titel in de FIFA serie. Zo zal niet alleen het laatste nieuws zo snel mogelijk op de website komen, ook de crewleden komen aan het woord in een artikel waar ze hun verwachtingen geven over FIFA 15. Net als de voorgaande jaren zal FIFA Benelux zelf ook aanwezig zijn op de Gamescom om voor de tweede keer dit jaar FIFA 15 te spelen. Houd de website de komende weken dus goed in de gaten voor het laatste nieuws vanuit Keulen. Benieuwd naar hoe de Gamescom er precies uitziet? Bekijk dan de video van twee jaar geleden waarin we verslag deden van onze trip
naar Keulen!

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015