FIFA 15

[GC14] Nieuwe features voor FIFA 15 Ultimate Team

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Met meer dan twaalf miljoen spelers is Ultimate Team de populairste gamemode uit de FIFA-serie en in FIFA 15 zal dit aantal nog hoger worden door de nieuwe features die zojuist bekend geworden zijn. Zo wordt het mogelijk om een Concept Squad te maken, om te testen welke chemistry een nieuwe squad krijgt, vriendschappelijke seizoenen en het lenen van spelers.

Concept Squads

Concept Squads

Concept Squads

Als je een nieuw team wilt gaan bouwen is het vaak opletten op de chemistry, vandaar dat EA Concept Squads bedacht heeft. Hiermee kan je een team samenstellen, zonder deze echt te hoeven kopen, om de chemistry van de elf spelers te controleren. Dit zal het dus makkelijker maken om een nieuw team te maken.

 

Vriendschappelijke seizoenen

Vriendschappelijke seizoenen

Vriendschappelijke seizoenen

In Ultimate Team is het al jaren mogelijk om tegen een vriend te spelen, echter zal je dit in FIFA 15 in seizoenen vorm doen. Op deze manier wordt het nog leuker om te bewijzen dat jij de beste speler van FUT bent onder je vrienden.

Spelers lenen

Spelers lenen

Spelers lenen

In FIFA 15 Ultimate Team kan je niet alleen spelers kopen, je kunt ze ook lenen. Met het nieuwe leen-systeem wordt het mogelijk om spelers voor een aantal wedstrijden te lenen. Gebruik de spelers wel verstandig in je seizoenen, zodat je er alles aan kan doen om de titel te winnen. Bij het lenen van spelers heb je EA Sports Football Club coins nodig en je kan een speler maar maximaal één keer lenen.

Fysiek vervangt koppen

Fysiek vervangt koppen

Fysiek vervangt koppen

Sinds de introductie van FIFA Ultimate Team was “koppen” één van de zes attributen op het kaartje, dit is in FIFA 15 verandert. Met de introductie van “fysiek” (afkorting PHY), wat een samenstelling van “kracht”, “uithoudingsvermogen” en “springen” is,  zal deze de plaats in nemen van “koppen” op de FUT-kaarten. Fysieke duels worden vaker uitgevochten dan kopduels, vandaar dat EA gekozen heeft voor deze verandering.

Nieuwe Legends

Nieuwe Legends

Nieuwe Legends

Gisteren werden nieuwe Legends voor de Xbox-versie van FIFA 15 Ultimate Team aangekondigd, welke je kan teruglezen in dit artikel.

 

De ratings die in dit artikel vermeld staan zijn nog niet definitief.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015