FIFA 15

[GC14] FIFA 15 – Profclub

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Profclub in FIFA 15 zal een aantal vernieuwingen krijgen. De eerste is de verbeterde opties zoals al aangekondigd waren bij de vernieuwde team management. Tevens is er een verbeterde en soepelere manier om wedstrijden binnen te komen. EA heeft een nieuw, op ronden gebaseerd, systeem ontwikkeld waardoor je direct na je vorige wedstrijd in de wachtrij kan komen voor een nieuwe wedstrijd. Dit allemaal zonder dat je posities hoeft te veranderen of van captain moet wisselen. Spelers in de wachtrij kunnen scores bekijken en live updates ontvangen van een wedstrijd waarop de spelers zitten te wachten, vervolgens zullen ze automatisch meedoen met de volgende wedstrijd.

fifa-15-pro-clubs-lobby

Verder kun je teamgenoten zoeken om je club te verbeteren door middel van scouting. Je kunt de statistieken van andere profs zien en ze uitnodigen voor jouw club. Tot slot kun je je prof uitgebreider bewerken door onder andere penalty en vrije trap animaties te wijzigen of je celebrations te wijzigen. De voorbeelden van de animaties kun je al in het menu zien.

fifa-15-pro-clubs-scout

 

 

 

 

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015