FIFA 15

[GC14] FIFA 15 – EA Sports Football Club

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

EA Sports Football Club zal  als een vernieuwde widget actief zijn in alle modi van FIFA 15, wat het makkelijker maakt om nieuws te delen met vrienden en artikelen te kopen in de catalogus. Je kunt zelf berichten delen die jij hebt geschreven over bijvoorbeeld een wedstrijd welke jij gedomineerd hebt, gepromoveerd bent of een grote speler welke je gevonden hebt in Ultimate Team. Op shares van je vrienden kun je nu ook op reageren en een like of een dislike geven.

 

Tot slot zullen artikelen in de catalogus nu als eerste weergeven worden met de modus waar je op dat moment mee bezig bent. Nieuwe schoenen, tenues, manieren van juichen en FUT-items en meer zullen beschikbaar zijn door middel van Football Club Credits, welke je ook dit jaar weer krijgt door gewoon FIFA te spelen.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015