FIFA 15

Futties vanaf vandaag beschikbaar in Ultimate Team

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

De Futties voor FIFA 15 Ultimate Team zijn vanaf vandaag in de pakketjes te vinden. De FIFA-community kon stemmen op de spelers die een nieuwe kaart in FUT verdienen, wat vervolgens ook massaal gedaan is. Seydou Doumbia is geen opvallende naam in de lijst met meeste stemmen, de Ivoriaan is namelijk één van de populairste spelers in Ultimate Team dit jaar. Doumbia’s landgenoot Yaya Touré is ook opgenomen in het team. De Braziliaanse ster Ronaldinho blijft ongekend populair onder de FIFA spelers, waardoor hij al vroeg zeker was van een plek in het team. Voor de perfecte link zijn Marco Reus en İlkay Gündoğan gekozen.

futties

Vanaf 19:00 uur tot en met volgende week woensdag maak je kans op de Futties in de verschillende pakketjes van FIFA 15 Ultimate Team.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015