FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 9

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Het FUT Team of the Week van week 9 voor FIFA 15 is zojuist uitgebracht door EA. Wereldkampioen Thomas Müller scoorde afgelopen weekend drie doelpunten voor Bayern München wat hem zijn eerste In Form, als spits, oplevert van FIFA 15. Zijn landgenoot Toni Kroos was belangrijk voor Real Madrid en is daarom ook terug te vinden in het Team of the Week. Daryl Janmaat leverde twee assists in de 2-0 overwinning van Newcastle United tegen West Bromwich Albion. Carlos Tévez is bezig aan geweldig seizoen voor Juventus, wat hem deze week zijn tweede In Form voor FIFA 15 heeft opgeleverd.

totw9

Het volledige team is te bekijken op de Web App en is vanaf 19:00 uur te vinden in de pakketjes van FIFA 15 Ultimate Team.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015