FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 8

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

EA heeft zojuist het achtste Team of the Week voor FIFA 15 bekend gemaakt. James Rodríguez heeft zijn eerste In Form van FIFA 15 te pakken, doordat hij twee van de vier doelpunten scoorde voor Real Madrid tegen Granada. Emmanuel Emenike is één van de populairste spelers in FIFA 15 en dat zal met zijn In Form ook weinig veranderen. Ook zien we twee Fransen in het Team of the Week, die elkaars gebruikelijke positie overnemen, namelijk Thierry Henry als linkermiddenvelder en Antoine Griezmann als spits. Bryan Linssen vertegenwoordigt de Eredivisie, waar hij met een hattrick beslissend was voor Heracles Almelo tegen Go Ahead Eagles.

totw8

Het gehele Team of the Week kan in de Web App bekeken worden en zal vanaf vanavond 19:00 uur te vinden zijn in de pakketten.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015