FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 6

FIFA 15
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Het Team of the Week van Week 6 is zojuist uitgebracht en hierin zijn toch weer een aantal goede in-forms te vinden. Zo staat de aanvaller van Manchester City, Sergio Agüero, in de voorhoede. Hij scoorde maar liefst vier keer voor zijn club tegen Tottenham, een goede verdienste dus. Naast hem is Dušan Tadić te vinden. De vleugelspeler van Southampton scoorde een keer en gaf vier keer een assist in de wedstrijd tegen Sunderland. Philipp Lahm kwam voor het eerst in zijn carrière tweemaal tot scoren in de wedstrijd tegen Werder Bremen. Tevens was dit zijn tweehonderdste wedstrijd voor Bayern München. Hij is deze week dus ook terug te vinden in het Team of the Week. Deze week is er ook weer een Nederlandse speler aanwezig. Wesley Sneijder scoorde twee prachtige doelpunten tegen Fenerbahçe en heeft hierdoor zijn eerste in-form van FIFA 15 verdient.

totw6

Het hele Team of the Week is, zoals gebruikelijk, te zien in de FUT Web App. Vanaf vanavond 19:00 uur kunnen de spelers gevonden worden in de pakketten.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015