FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 5

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Week 5 van het Team Of The Week staat volop in het teken van de EURO 2016 kwalificaties, met daarbij toch bijzonder opmerkelijke uitslagen. We beginnen met Robbie Keane, hij scoorde drie keer voor Ierland waardoor Gibraltar met maar liefst 7-0 werd vernederd. Italië mag terugkijken op een opmerkelijke 2-1 overwinning tegen Azerbaijan. Giorgio Chiellini scoorde in de wedstrijd eerst voor zijn land om vervolgens een eigen doelpunt te maken. Uiteindelijk scoorde hij ook nog het winnende doelpunt.

Ook heeft Wojciech Szczęsny een plekje verdiend in de TOTW, de doelman van Arsenal heeft met Polen een belangrijke rol gespeeld in de historische 2-0 overwinning tegen Duitsland. De Pool heeft met 8 reddingen een uitstekende wedstrijd gekeept. Na een afwezigheid van 2 jaar heeft Ibrahim Afellay weer kunnen spelen in Oranje. In de slotfase heeft hij zich herpakt door de 2-1 te maken tegen Kazakhstan, de wedstrijd eindigde met een 3-1 zege voor Oranje.

totw5

Buiten alle EURO 2016 kwalificaties is er ook gedacht aan de kwalificaties van het Afrikaans kampioenschap voetbal in 2015. Er zit namelijk ook een Afrikaanse speler bij, namelijk Pierre-Emerick Aubameyang. De razendsnelle spits uit Gabon heeft 2 doelpunten gemaakt tegen Burkina Faso.

Het gehele Team of the Week kan in de Web App bekeken worden en zal vanavond vanaf 19:00 te vinden zijn in de pakketten.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015